| Frig fierbinte | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Autumn Elizabeth
Mesaje : 91 Data de înscriere : 26/09/2009 Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod.
Imformatii user Warn: (0/10)
| Subiect: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 4:46 pm | |
| Robinetul scartaia sub presiunea maini mele. Era atat de frig in baia aia, drace! Nu mai eu puteam sa imi fac un dus intr-o baie rece. "Apa..." nimic, nu curgea apa, perfect. Se aud picuri. M-am intors cu spatele si m-am simtit lovita de jetul de apa fiarta "aarsh" -Dupa cateva minute= cu greu am reglat apa, era atat de placut.. | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 4:51 pm | |
| Merg pe holurile caminului cautand dusurile baietilor. Nu am nici cea mai vaga idee unde sunt, iar atunci cand aud apa curgand de dupa usa rosie, intru imediat inauntru, aruncandu-mi hainele pe banca lunga de lemn, fiind gol pusca dinainte sa simt apa. Dar... Nu sunt dusurile baietilor! O vad pe Liz... Vad apa cum curge din dus peste corpul ei si atunci ma apropi de ea, punandu-mi mainile in jurul abdomenului ei si sarutand-o pe gat. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
Mesaje : 91 Data de înscriere : 26/09/2009 Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod.
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 4:53 pm | |
| Corpul mi-a intepenit in momentul cand simultan cu mainile cuiva, ce mi-au cuprins soldurile, niste buze se juca cu pielea gatului. Pana aucm nu fusese decat o persoana care saruta in acel fel. -Shujin...aah.. | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:00 pm | |
| Cand i-am auzit vocea, am strans-o in brate. - Da Liz... Imi tineam capul pe umarul ei. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:02 pm | |
| Ii simteam fiecare bucata a corpului lipindu-se de mine, mi-am muscat buza inferioara. -Fi amabil, nu sta chiar asa de aproape de mine. | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:10 pm | |
| Am zambit, sarutand-o inca odata pe gat, apoi m-am departat un pic, tinandu-mi inca mainile in jurul ei. - Imi pare rau... Stii ca nu-ti pot rezista... | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:12 pm | |
| Replicile lui ma oveau mai repede si mai rau decat jetul de apa calda. Imi simteam corpul si inima grea asa ca, intr-un gest reflex, mi-am strans pumnii. -Shou..te grabesti, te grabesti prea mult! | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:26 pm | |
| Am oftat... Avea dreptate! Chiar ca ma grabeam prea mult... - Imi pare rau... Ai dreptate... Ma grabesc... Mi-am luat mainile din jurul ei, departandu-ma un pic... Dar mi s-a facut frig, asa ca am intrat din nou sub apa calda, stand langa ea, dar fara sa o privesc... Murmuram un cantecel. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:29 pm | |
| Am iesit de sub jet luand un prosop cu care m-am invelit automat. Era frig, cu adevarat frig. -Unde ai invatat cantecul? | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:49 pm | |
| Am continuat sa ma spal, stand sa-mi limpezesc parul cateva minute bune... Dupa ce am terminat, am inchis apa, am luat un prosop mare si m-am invelit, asezandu-ma langa Liz pe bancuta de lemn. O vedeam cum tremura, asa ca mi-am pus mainile in jurul ei, lipindu-ma din nou de ea... - Ei bine, am fost un inger o vreme, asa ca era imposibil sa nu ascult muzica oamenilor... Tu nu te uiti niciodata pe vreun canal de muzica? | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 5:59 pm | |
| Am ridicat din umeri spunandu-i ca mi se par hilare. AM facut o pauza si-apoi l-am intrebat de ce s-a atasat atat de mult de mine in nici doua zile? | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:06 pm | |
| Am chicotit, incercand sa ma abtin din a rade, apoi am intrebat-o incet, gura mea fiind aproape lipita de urechea ei. - Te deranjeaza ceea ce simt? | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:07 pm | |
| -Ma sperie, am tresarit tragandu-mi capul de langa el. Nu, nu ma deranjeaza, ma sperie | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:10 pm | |
| Am oftat... Nu voiam s-o sperii pe ea. Mai bine plecam, decat sa stau s-o ranesc. - Stii... Daca te sperii Liz, pot disparea oricand... Ar fi ca si cum nu ne-am cunoscut! | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:11 pm | |
| L-am prins de mana. -MA sperie modul accelerat in care evolueaza totul, sincer..nu tu ma sperii, doar modul accelerat in care se misca totul. | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:35 pm | |
| Cand m-a luat de mana, m-au trecut fiorii... Ma voia in viata ei, asta era clar... - Atunci... Ce pot face sa iti para ca totul e in regula? | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:40 pm | |
| I-am dat drumul la mana, chiar daca era o intrebare nevinovata cuvintele lui ma lovisera in fata, timpane. -Nimic, sa incerci pe cat posibil sa eviti contactele fizice in costumul lui adam si-al evei. | |
|
| |
Genkai Shujin
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:47 pm | |
| Mi-am luat mainile din jurul ei, uitandu-ma in alta directie. - Asta pot face... Cred! Ce altceva ar mai fi? | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Frig fierbinte Dum Sept 27, 2009 6:55 pm | |
| Am ridicat din umeri. -Atat, nimic mai mult, mi-am intors gatul arcuindu-l, facandu-l sa trozneasca. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Frig fierbinte | |
| |
|
| |
| Frig fierbinte | |
|