| Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Tarotsu
Imformatii user Warn: (0/10)
| Subiect: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 3:05 pm | |
| O camera parasita si ruinata,un geam spart si un pervaz prafuit au devenit locul meu de odihna de ceva timp.Imi ascultam gandurile incercand sa le inteleg...fara reusita.Privesc luna si tac... | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 3:11 pm | |
| Pasi pe podeaua prafuita,nelustruita de ani buni.Facu pasi marunti ajungand in fata treptelor,urcand pe ele.Treptele scartaiau datorita greutatii tanarului.Ajunse la etaj,cautand o camera anume,insa in capatul holului,unde usa era deschisa,se vedea o silueta la geam. | |
|
| |
Tarotsu
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 3:12 pm | |
| In mana dreapta,sprijina de genunchiul meu,tineam un lantisor cu un medalion in forma de trandafir.Nu eram deloc atent la ce era in jurul meu.Priveam acel medalion pierdut | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 3:36 pm | |
| Lantisorul stranulecea in lumina lunii,facandu'l pe tanar mai curios.Se apropie,fara sa faca prea mult zgomot. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
Mesaje : 91 Data de înscriere : 26/09/2009 Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod.
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 4:17 pm | |
| Incercam sa ma tin departe de tot zgomotul acela, tipic, orasanesc. Tipic si intens. M-am invartit un timp prin tot praf pana cand m-am oprit incepand sa-mi simt tot corpul amortit sau mai degraba sa nu-l simt deloc, priveam atenta o stralucire cicudata, aprca era un lant..nu stiu exact de ce ma simteam asa, paote din cauza luminii luni? Posibil. Am ramas intepenita, cred, nu mai simteam nimic sub talpi, am ramas acolo rpivind lumina. | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 7:12 pm | |
| Se apropie mai mult,ezitand o clipa.Se simtea hipnotizat de acea lumina.In coltul gurii ii aparu un zambet slab,simtind o prezenta ciudata,a altui vampir.Cum era posibil?Sa fi fost acea silueta de la fereastra? | |
|
| |
Autumn Elizabeth
Mesaje : 91 Data de înscriere : 26/09/2009 Localizare : intr-un loc mai mult sau mai putin comod.
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 7:15 pm | |
| Am ramas teapana in usa privind in continaure lumina., Atat de puternica, atat de..ahh! DRace! imi simteam tot corpul pulsand si in acelasi timp simteam o durere guturala si sufleteasca intensa. APrca lacrimile si ceva vroiau sa iasa din mien in cel mai violent mod posibil, | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 7:23 pm | |
| Dadu negativ din cap,gandindu'se ca nu e nevoie sa deranjeze,chiar adca era curios,se stapani,facand cativa pasi in spate,intorcandu'si complet corpul in partea opusa luminii.Dar ce sa vezi?Dadu peste alta persoana.Cu ajutorul ochilor sai de vampir,realiza imediat ca era Liz. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 7:41 pm | |
| CAnd ceva s-a interups intre mine si lumina m-am simtit brusc pierduta. Nu stiu ce am simtit pentru ca am vazut negru si parca toti muschii mei se lovisera de ceva rece, probabil pardoseaua. Lesinasem? | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 10:28 pm | |
| Isi dadu o palma zdravana peste frunte facand un pas in spate,dorind sa nu faca prea multa liniste. -Scuze,sopti,uitandu'se cu coada ochiului,in spate,de unde venea lumina. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Sam Sept 26, 2009 10:34 pm | |
| Auzeam fosnituri, eram constienta dar nu puteam deschide ochii, era o stare ciudata, imi era somn si ceva ma tragea in acel somn si podeaua..era atat de comoda.. | |
|
| |
Chishio Admin
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Dum Sept 27, 2009 7:16 am | |
| Se apropie mai jos,pentru a fi la acelasi nivel cu ea. -Uhm,esti bine? O lua de mana incercand s'o ridice. | |
|
| |
Autumn Elizabeth
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele Dum Sept 27, 2009 9:28 am | |
| -Sunt bine, am deschis rapid ochii cand i-am simtit mana peste a mea, nu suportam sa fiu atinsa. Mi-am retras mana -Multumesc dar ma descurc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele | |
| |
|
| |
| Liniste in miez de noapte...doar eu si gandurile mele | |
|